Logo del centre cívic
Novetat!!
Be God Is - Cia. Espai Dual
Logo de l'activitat Be God Is - Cia. Espai Dual

Divendres 26 Abril de 19h a 20h

26 d'abril de 2019

Espai: Sala d'Actes

Un frenètic slapstick show, un delirant i addictiu espectacle que combina el virtuosisme musical, el gest i la imaginació per embarcar l’espectador en una atmosfera on les preguntes i el sentit comú passen a un segon terme. Cops, relliscades, caigudes, acrobàcies i peripècies. Un món sense paraules on el gest és el rei i el riure el seu únic regne. Un univers amb un únic manament: honorar el joc i aquells que van saber jugar, com Charlot i Buster Keaton, els grans actors que van omplir de rialles aquell cinema en blanc i negre. Una banda de tres, guitarra, saxo i caixó, dues cadires, una barra d’equilibris, una música de jazz, una melodia de rock, un quejío flamenc, i un gest..., sempre un gest... El gest d’un pallasso amb ganes de jugar.

Preu: Gratuït

Divendres
26/04/2019

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC DE BARÓ DE VIVER

Quito, 8-10
08030 Barcelona
932 565 097
info@ccbarodeviver.cat

Logo Miram Cloud