Logo del centre cívic
POI
Logo de l'activitat POI

Divendres de 18:00 a 18:50

18 de novembre de 2022

Espai: Sala d'Actes

Artista: Cia. D'Es Tro

Fusionar les arts del circ amb el popular joc de la baldufa? Doncs si. Aquesta és la base d'aquest espectacle de caràcter contemporani però arrelat a la cultura mediterrània.

POI respon a una recerca física de malabars i manipulació de materials, però també hi ha el treball artesà respecte a les baldufes que el mateix artista dissenya i construeix. Aquesta exploració de diferents tipus de fustes, formes i puntes de suport ha permès la creació de baldufes personals i especials com, per exemple, una de les baldufes més grans del món llançada per una sola persona amb un pes de 45 kg que llença el mateix artista amb una corda de més de 15 metres.

Preu: Gratuït

Divendres
18/11/2022

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC DE BARÓ DE VIVER

Quito, 8-10
08030 Barcelona
932 565 097
info@ccbarodeviver.cat

Logo Miram Cloud