Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Espectacles)

L'arca

Dissabte 4 de novembre a partir de les 17 h

Espai: Sala d'Actes

Quatre persones es desperten dins una nau espacial en un futur molt llunyà. La hivernació els ha esborrat la memòria, però troben un llibre a la nau, i a través de les seves pàgines van recuperrant la memòria...

Cia. La Trifulga dels Fútils

Preu: Gratuït

Novetat!!
LOLI TORMENTA, Agustín Villaronga

Dimecres 25 d'octubre

Espai: Sala d'Actes

XI Cicle de cinema i salut mental. Viu la màgia d’una estrena de cinema, posa al photocall, i passa per la catifa vermella amb els teus millors vestits de gala. Gaudeix de les experiències de les persones usuàries de l’Espai de Gent Gran que van participar en el llargmetratge

Preu: Gratuït

REC I ACCIÓ | Entrega de premis 2023

Dijous 30 de novembre

Espai: Sala d'Actes

Coneixerem els guanyadors o guanyadores de la IV edició d’aquest concurs de curtmetratges sobre salut mental, que ens dona l’oportunitat de veure les diferents mirades sobre aquesta questió i les diverses formes de plasmar-ho a través de l’art. Organitza SRC del Servei de Salut Mental de Sant Andreu.

Preu: Gratuït

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC DE BARÓ DE VIVER

Quito, 8-10
08030 Barcelona
932 565 097
info@ccbarodeviver.cat

Logo Miram Cloud