Logo del centre cívic
White Bottom
Logo de l'activitat White Bottom

Divendres 18:00 a 18:45

14 d'abril de 2023

Espai: Plaça del Centre Cívic

Artista: Cia. Ramiro Vergaz

Sabates de xarol, un escenari sobre rodes, un trampolí rescatat de l'oblit. El nostre protagonista, autèntic i atemporal, per fi es troba amb l'arribada de la nova dècada daurada que tant ha esperat: els anys vint són aquí! Però, un segle més tard!

Piruetes, malabars, balls, proeses i malentesos. L'elegància i l'extravagància barrejades amb molt d'humor: això és White Bottom, una picada d'ullet al Black Bottom, el ball afroamericà que es va popularitzar a principis del segle XX.

Senyores i senyors, siguin testimonis de la prova vivent que l'únic somni que es perd és el que s'abandona, en aquest espectacle premiat als festivals Circada de Sevilla i ARCA d'Aguilar de Campo.

Per aquest espectacle no és necessària la reserva prèvia d'entrades. Podeu escriure a info@ccbarodeviver.cat o trucar al 93 256 50 97 per rebre més informació.

Preu: Gratuït

Divendres
14/04/2023

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC DE BARÓ DE VIVER

Quito, 8-10
08030 Barcelona
932 565 097
info@ccbarodeviver.cat

Logo Miram Cloud