Logo del centre cívic
Personas escandalosas que no caben en el mundo
Logo de l'activitat Personas escandalosas que no caben en el mundo

Divendres 19:00 a 20:00

6 d'octubre de 2023

Espai: Sala d'Actes

Artista: Orientación Colectiva Loli

És un espectacle contra la cultura de l'homofòbia que neix de la necessitat de rebentar el silenci, el tabú, la vergonya, la culpa, l'estigma de classe social, la por i l'autocensura.

És també una reflexió sobre la idea de gènere i identitat vinculades a l'orientació sexual; i una història personal i col·lectiva que ens farà visibles els patrons de conducta heteropatriarcals i homòfobs, seqüeles de la tradició i la normativitat que han condicionat les relacions sexoafectives entre homosexuals.

Personas escandalosas que no caben en el mundo explica la història d'un nen nascut a un barri de la perifèria de Barcelona als anys noranta que, abans de ser homosexual, ja era homòfob. És una exploració sobre la frustració i la renúncia cap a allò que un és per intentar donar respostes a aquell nen que va néixer, va créixer, va intentar estimar follant i, finalment, va poder sortir de la Zona Franca.

Però també explica la història d'un país que ha arraconat, silenciat i fet invisible tot allò que suposadament incitava l'escàndol públic; que ha atemptat contra les llibertats individuals i col·lectives, i ha amagat, oblidat, censurat, ridiculitzat, estigmatitzat, opinat, jutjat i condemnat.

Estrenada el 9 de juny de 2022 a l'Antic Teatre, Personas escandalosas que no caben en el mundo ha fet gira per Girona, Granollers i Bilbao, on va ser guardonada amb el premi ACT Residency, de l'ACT Festival.

Espectacle per a més de 14 anys.

Preu: Gratuït

Divendres
06/10/2023

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC DE BARÓ DE VIVER

Quito, 8-10
08030 Barcelona
932 565 097
info@ccbarodeviver.cat

Logo Miram Cloud