Logo del centre cívic
Solo
Logo de l'activitat Solo

Divendres 18:00 a 18:45

1 de desembre de 2023

Espai: Sala d'Actes

Artista: Cia. Roi Borrallas

Es diu que l'hàbitat natural de qualsevol pallasso és l'escena, el lloc on es troba amb les rialles del públic. Però què passa quan el pallasso està sol al seu camerino, on persona i personatge es mesclen? On es confon l'escenari amb la realitat? Aquest espai privat és la frontera on té lloc Solo.

Les idees i les bogeries del pallasso sorgiran en la soledat d'un camerino que és en realitat l'escenari de l'humor i la imaginació. Allà, l'artista combinarà títera, manipulació d'objectes i màscares a la recerca de la comicitat.

L'espectacle Solo va ser presentat al Festival Internacional de Pallassos de Cornellà, i ha restat guardonat amb el Premi Zirkolika com a millor espectacle de pallassos de 2022 i el Premi Feten com a millor actor 2022.

Preu: Gratuït

Divendres
01/12/2023

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC DE BARÓ DE VIVER

Quito, 8-10
08030 Barcelona
932 565 097
info@ccbarodeviver.cat

Logo Miram Cloud