Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Tallers per a gent gran)

Novetat!!
Xerrades | Gestió de les emocions

Dilluns de 18h a 19:30h

14 de març de 2022

Espai: Espai de la Gent Gran.

La gestió d'emocions es pot aconseguir a qualsevol edat i mai és tard per a aprendre-la. Parlar sobre emocions s'ha convertit en una necessitat entre les persones grans, pel moment vital en el qual es troben i les experiències associades. En aquesta activitat, s’aprèn a identificar les emocions, conèixer els recursos que ajuden a la gestió emocional les diferents tècniques de relaxació.

Preu: Gratuït

Dilluns
14/03/2022
Novetat!!
Xerrades | Receptes naturals per combatre les plagues de l'hort

Dilluns de 17 a 18:30h

21 de febrer de 2022

Espai: Espai de la Gent Gran.

En aquesta segona part del taller de remeis naturals aprendrem diferents tècniques per l'elaboració de productes naturals que ens ajudin a eliminar les plagues del nostre hort. Practicarem elaborant algunes receptes que ens podrem endur per aplicar a les nostres plantes.

Preu: Gratuït

Dilluns
21/02/2022

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC DE BARÓ DE VIVER

Quito, 8-10
08030 Barcelona
932 565 097
info@ccbarodeviver.cat

Logo Miram Cloud