Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Espectacles Barcelona Districte Cultural)

La inauguració
Logo de l'activitat La inauguració

Divendres 18:30 a 19:15

21 d'abril de 2023

Espai: Plaça del Centre Cívic

Artista: Cia. Las Kakofónikas

Vols inaugurar alguna cosa? No sé, pensa: una font, una plaça, un fanal? Marie Claire Eventos t'ho inaugura! Sempre preparades per tallar la cinta vermella allà on els ho demanin, Marie Claire, Aurora i la cantant intentaran muntar la millor inauguració que mai no hagis vist. Encara que potser no se'n surten de la millor manera...

La inauguració és un espectacle de carrer hilarant, divertit i ple d'humor irreverent.

Preu: Gratuït

Divendres
21/04/2023
Meraki
Logo de l'activitat Meraki

Divendres 19:00 a 20:30

24 de març de 2023

Espai: Sala d'Actes

Artista: Mabel Flores

Alma i cor són les dues coses que Mabel Flores ha volgut plasmar a ‘Meraki', el seu primer disc d'estudi, publicat l'any 2021. L'àlbum, que va ser possible gràcies a una campanya de micromecenatge, és un conjunt de 10 cançons a mig camí? entre la rumba, el merengue, l'ska, la cu?mbia o el pop amb unes lletres fidels a la crítica social, a la vida i a la introspecció.

En directe aquests ritmes llatins i folklòrics d'arrel mediterrània deixen a un costat el pop intimista. Un format festiu, reivindicatiu i feminista que veurem i gaudirem al Barcelona Districte Cultural.

Preu: Gratuït

Divendres
24/03/2023
White Bottom
Logo de l'activitat White Bottom

Divendres 18:00 a 18:45

14 d'abril de 2023

Espai: Plaça del Centre Cívic

Artista: Cia. Ramiro Vergaz

Sabates de xarol, un escenari sobre rodes, un trampolí rescatat de l'oblit. El nostre protagonista, autèntic i atemporal, per fi es troba amb l'arribada de la nova dècada daurada que tant ha esperat: els anys vint són aquí! Però, un segle més tard!

Piruetes, malabars, balls, proeses i malentesos. L'elegància i l'extravagància barrejades amb molt d'humor: això és White Bottom, una picada d'ullet al Black Bottom, el ball afroamericà que es va popularitzar a principis del segle XX.

Senyores i senyors, siguin testimonis de la prova vivent que l'únic somni que es perd és el que s'abandona, en aquest espectacle premiat als festivals Circada de Sevilla i ARCA d'Aguilar de Campo.

Preu: Gratuït

Divendres
14/04/2023

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC DE BARÓ DE VIVER

Quito, 8-10
08030 Barcelona
932 565 097
info@ccbarodeviver.cat

Logo Miram Cloud