Logo del centre cívic
Novetat!!
TEATRE I TITELLES: La botigueta. Cia. Tanaka

Dimecres 10 de novembre de 17.30h a 18.15h

10 de novembre de 2021

Espai: Sala d'Actes

A la botigueta de l’Amàlia es ven de tot: verdures, llegums a granel, pots de conserva, begudes, roba, electrodomèstics i allò que mai t’imaginaries que pots comprar en un mateix establiment. Tot de clients estrafolaris necessitaran l’ajuda de tot el públic per descobrir allò que s’amaga rere de cada producte. Podrà la botigueta seguir oberta gaire temps? Aguantarà la competència de les grans companyies i multinacionals? Suportarà l’Amàlia les extravagàncies els seus clients? A càrrec de Tanaka Teatre. Coorganitzat amb l'Aula ambiental de Sant Andreu. En el marc de l’Any de la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible a Barcelona.

Preu: Gratuït

Dimecres
10/11/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC DE BARÓ DE VIVER

Quito, 8-10
08030 Barcelona
932 565 097
info@ccbarodeviver.cat

Logo Miram Cloud