Logo del centre cívic

Tallers Culturals (Tallers familiars)

Fabularum Locus - CONTES I LECTURA

de

Espai: Centre Cívic Baró de Viver

Espai dinamitzat per fomentar la lectura entre els més petits. *Als tallers familiars no hi poden assistir infants sense un adult responsable, hi pot haver, com a màxim, 4 infants per adult responsable. CONTACONTES presencial o racons de lectura els dimecres a les 18:15h. Pots veure més contes de forma online a través del nostre canal de Youtube CCBARODEVIVER

Preu: Gratuït

Seny i rauxa

Dijous de 18h a 20h

Espai: Taller 4. Manualitats

Espai de trobada familiar i veïnal on es realitzen activitats escollides per les persones participants. Actualment en format virtual. En els tallers familiars no hi poden assistir infants sense un adult responsable, hi pot haver, com a màxim, 4 infants per adult.

Preu: Gratuït

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC DE BARÓ DE VIVER

Quito, 8-10
08030 Barcelona
932 565 097
info@ccbarodeviver.cat

Logo Miram Cloud