Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Espectacles)

Novetat!!
Mostra de tallers d'estiu | Circ i Teatre '23

Divendres 16 de juny a partir de les 19:30h

Espai: Sala d'Actes

El pròxim divendres 16 de juny celebrem les festes del barri amb la mostra de tallers del Centre Cívic de Baró de Viver. Pels tallers de Circ iniciació, circ infantil, aeris i trapezi adults i teatre infantil cal reservar entrada.

Preu: Gratuït

Novetat!!
Rock of Ages
Logo de l'activitat Rock of Ages

Dissabte 17 de juny a partir de les 17:30h

Espai: Sala d'Actes

Barcelona 1989, somnis, fama i molt rock'n roll. L' Ana arriba d'un petit poble per a triomfar a Barcelona amb la música, gràcies a ella coneixerem el Music Rock el millor bar de rock'n roll de Barcelona, el qual es troba en el punt de mira ja que el nou alcalde de la ciutat busca destruir-lo costi el que costi. Una lluita d'amor i odi pel rock and roll, on juguen grans papers l'avarícia ,la passió, el talent, i l'amor.

Preu: Gratuït

  12  Següent

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC DE BARÓ DE VIVER

Quito, 8-10
08030 Barcelona
932 565 097
info@ccbarodeviver.cat

Logo Miram Cloud